Livet vänder. Allt blir bra tillslut.

Tänker, funderar. Jag VET att allt blir bra tillslut, jag mår bra nu.

Oh baby, I bet it sucks to be you right now

There was a time I thought, that you did everything right No lies, no wrong Boy I must've been out of my mind So when I think of the time that I almost loved you You showed your ass and I, I saw the real you

Thank God you blew it I thank God I dodged the bullet I'm so over you So baby good lookin' out

I wanted you bad I'm so through with that Cause honestly you turned out to be the (best thing I never had) You turned out to be the (best thing I never had) And I'm gonna' always be the (best thing you never had) Oh yeah, I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt Boo hoo, oh, did you expect me to care? You don't deserve my tears I guess that's why they ain't there When I think that there was a time that I almost loved you You showed your ass and baby yes I saw the real you

I know you want me back It's time to face the facts That I'm the one that's got away Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life Thank God I found the good in goodbye

Jag klarar mig fint utan dig. Ditt jävla äckel

asså hur orkar ni?

Idag var det någon som hade skrivit på mitt skåp, igen. Samma person, samma handstil oså. Det stog "Du e ful ditt as" eller  något. Hursomhelst, JAG BRYR MIG INTE. Kan inte alla bara få in det i sitt huvud? Man kan tro att jag bara säger så, men jag menar det verkligen. Om man är så jävla feg och inte vågar säga det face to face då bryr jag mig verkligen inte. Det är inte ens säkert att jag bryr mig om någon säger det face to face.

Jag är stark nog att inte ta åt mig, för förmodligen så är det någon liten jävel som är så jävla ful och måste klanka ner på andra för att känna sig snyggare, och jävligt omogen och har brist på liv :) Det är SÅ jag ser på saken. Så innan ni håller på och klottrar, kom ihåg. JAG TAR INTE ÅT MIG. Jag vet redan vem jag är.

fuck life

tappade bort min mobil förut, men fick tillbaka den..Det värsta som nånsin hänt mig asså :( + att vi hade svenskaredovisning innan..bra start utan mamma och pappa! Jäääää

hahahaha

liiiite för mycket bilder kanske? Dock är det bara en liten del av allt jag har på min dator.. Mappen är 40,7 GB.

7 350 filer, 92 mappar
40,7 GB (43 757 787 520 byte)

Och så stor är mappen när den är rensad! Har en till som är 120  GB eller något..Måste rensa varje gång jag lägger in bilder..

---

Jag är en person med rätt dåligt självförtroende. Och om någon slänger/skriver en taskig kommentar då blir jag lätt ledsen. MEN jag KAN inte ta åt mig om någon går och skriver på mitt skåp, om jag inte vet vem personen är och eftersom den förmodligen inte kan stå upp för vad den gjort. Då bryr jag mig inte. För det är bara någon jävligt feg och avundsjuk person som försöker bli snyggare genom att klanka ner på andra. Och det är så jävla lågt!! Så alla ni som håller på med sådant skit, bara sluta okej? Heeelt onödvändigt.

.

så jävla sant

nyklippt

Nu har mamma klippt av det slitna på mitt hår. Asgötttt

Men det är så tråkigt för innan när jag var hos frisören förra året innan skolavslutningen eller när det var, då var hon tvungen att klippa mitt hår lite ojämt liksom kortare på ett ställe. Så jag har ojämt hår och vill liksom inte klippa mitt hår som det kortaste.. Men det växer väl ut det med :D

once up on a time I was fallin in love, now I only falling apart

Jag fattar inte att jag fortfarande känner likadant som för 10 månader sedan, eller iallafall en väldigt lång tid. Att jag fortfarande älskar dig som jag gjorde då. Helt sjukt eftersom.. det är omöjligt. Men jag kan bara inte släppa det och dig. Jag älskar dig, och du vet om det.

The way I loved you

And it was wonderful, it was magical. It was like everything I´waited for, a miracle. And if I should ever fall in love again with someone new, it could never be the way, no it will never be the way I loved you.

bäst

http://reflextjejerna.blogg.se/

care

Well, I care
I know you don't care too much
But I still care

Ever since you knew your power
You made me cry
And now everytime our love goes sour
You won't sympathize
You see these tears falling down to my ears
I swear you like when I'm in pain
I try to tell you all my fears
You still don't care?


Boy, maybe if you cared enough
I wouldn't have to care so much
What happened to our trust?
Now you've just given up
You used to be so in love
Now you don't care no more
When he stares at me you see he cares for me. And when he looks at me, his brown eyes tell it so.


way too much

Kommer nog aldrig förstå riktigt hur det var. Jag älskar dig, alldeles för mycket. Så mycket att ingen förstår, verkligen ingen. Bara jag, för ingen annan har varit med om det eller kännt som jag, så ingen kan jag prata med. För allt jag får tillbaka är kalla ord. Kan bara prata med mig själv.

-

Ska fan inte öppna mitt hjärta mer. För allt man får tillbaka är skit, seriöst. Fuck all them

I still love you

Hur kunde jag vara så dum och tro på dina ord? Svar: För att jag gick och kärade ner mig i fel person, jag hoppades för mycket.

love the life, and the life will love you

Nu ska jag slå på en film och äta jordgubbarrr, STORA FETA KYSSAR PÅ LIVET

usch

Så du ger inte ut andra chanser du? Det ska jag komma ihåg.

Du visste bara inte hur starkt det va för mig, du grundlurade mig. Öppnade mitt hjärta. Hatar såna som du.

tom

Nu sjönk du något otroligt i mina ögon, så jävla lågt. Helt sjukt.

Cause I know, I'm wasting my time

Goddag! Hade en rolig kväll igår, kollade på skräckfilm och massa. Tog inte direkt några kort, eller typ 5 stycken. Passade liksom inte in tyckte jag. Seeeen så skulle jag liksom sova ut idag, nej då vaknar jag halv åtta istället. HATAR SÅNT.

Nu ska jag äta sen ska jag ut till stallet. Puss!


RSS 2.0