-

Så många gånger som du sårade mig, jag förstår ännu inte hur jag kunde fortsätta lita på dig. Du är en liten jävla råtta i mina ögon nu, du är ingenting för mig. Ett litet jävla sandkorn på jorden, det betyder du för mig. Och jag vet att det måste kännas förjävligt att du har blivit av med mig. Jag har växt upp nu, det kanske du också borde göra.

- Lizen.

.

Jag bara önska det, jag skulle ge dig hela världen om jag bara kunde det. Jag ligger sömnlös på nätterna och bara tänker på dig. Oavsett hur lång tid det tar, jag kommer vänta på dig, för det är det värt, jag kan svära på min mamma jag har aldrig varit så kär.

.

En kniv emot strupen ett slag under bältet, och detta är slutet för jag orkar inte längre. Ge mig din hand snälla ge mig din hjälp, för jag har inte kraft kan inte klara mig själv. Jag har tänkt, jag har funderat, jag har letat, efter svaret som gömdes sen livet blev delat. Jag är svag, jag är ledsen jag känner mig ensam. Jag vet att jag är älskad men jag kan inte känna. Har förstört din tillit, kan inte lita på mig själv. Försätts i situationer som skadar mig själv. Känns som jag svävar över jorden som en fågel men landar på marken och stannar vid tåget. Jag vill va en ängel, någon som ni ser, en vacker person som finns där ni ber. Jag har tänkt på livet nu ur ett annat perspektiv försökt att vända problemen och se det positivt. Men jag önskar jag dör när livet blir skört och jag somnar i snö och behöver ett stöd. Men klandrar mig själv och jag hatar mig själv. Att jag inte kan leva, jag måste ha hjälp. En kniv emot strupen ett slag under bältet, och detta är slutet för jag orkar inte längre. Ge mig din hand snälla ge mig din hjälp, för jag har inte kraft kan inte klara mig själv. Solen lyser men man kan inte känna värmen, gråter i tystnad helt ensam i sängen. Isolerad av smärta, kan inte prata längre, även fast jag vet, att där sitter hjälpen. Själsfrände, finns det nån som känner samma? För jag känner mig ensam, säg finns det någon annan? Någon här på jorden som kan ta mig upp. Ge mig ett liv, för mitt liv har redan dött. Trött på orden att allt kommer ordna sig, har gett det flera år och det är inte ens okej. Såren kanske läker men ärr är alltid kvar, har levt såhär länge vill ha livet tillbaks. Varför gör ni såhär? Vad har jag gjort mot er? Ni vill mig bara illa, men svara, varför de? Men måste stanna kvar för de få som älskar mig men jag har inte kraft, kan inte klara mig själv. En kniv emot strupen ett slag under bältet, och detta är slutet för jag orkar inte längre. Ge mig din hand snälla ge mig din hjälp, för jag har inte kraft kan inte klara mig själv.

Jag har tänkt, jag har funderat, jag har letat efter svaret som gömdes sen livet blev delat.

Hello! Slutade 10 över två idag och jag hade två timmars rast om man ska säga så för jag var inte med på idrotten. Har nyss kommit hem från min kusin Linnea har varit där och bara varit, kul de också. Längtar som satan tills på Onsdag för har studiedagar på måndag och tisdag. Sjukt att jag längtar (tycker ni) och varför säger jag inte, både Fideli och jag längtar. Vi kommer inte att klara oss. Nu blir det att kolla på en film. pussohej.Ja, jag tycker att det är roligt att göra sådär med bilderna, kul liiiv.

Jag älskar dej, jag saknar dej, jag behöver dej nu, det är ju dej jag ska ropa på när allting är slut.

Du har fastnat i mitt tycke tycker om dig sjukt mycke du är vacker som få om jag får säga vad jag tycker.

Med mjukisbyxor och en stickad tröja beger jag mig till skolan.18:55

hellooooo! Ligger i sängen nyopererad och tränar på kemi för har kemipriv morgon men förstår inte ett skit, som vanligt. Hade origentering idag på fördmiddagen. Pussohej.

Vill va glad igen, känna som jag gjorde nu mår jag inte bra, inte som jag borde.

Markarbete med Dixie blev det idag. Imorgon är det orgentering på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska jag till linde och göra en grej. Nu ska jag hoppa in i duschen. Pussohej.

-

Vet inte vart jag ska ta vägen, I need you.

Mitt mål det är du och nån gång ska jag nå fram jag ger inte upp dagen då jag har dig i min famn.


Min och Fidelis helg:


Du är bäst kompis, ily♥

(Mobba inte bilderna på mig.., blundar på en men shit the same liksom)

Dagens Outfit


Benen? :S

Tröja - Ginatricot
Jeans - Bikbok
Skor - Converse

Whatever it takes, or how my heart breaks i will be right here and waiting for you.

Hallådär! Dagen har varit helt okej, i skolan så dog jag. Är så himla hjadfggnjksfjalkgsj fucking jävla arg. Hur kan man vilja ha någon så jävla mycket? Är seriöst helt såld.

Har varit med Linnea på eftermiddagen och vi har inte gjort mycket alls egentligen. Nu ska jag träna på engelskan sedan ska jag kolla på en film eller något. Pussohej.


Me.


Kan ärligt talat inte bestämma mig vilken bild som är finast, det blev många nyanser att välja mellan.

Give me everything tonight.


Med detta säger jag godnatt.

Wanting to be someone else is a waste of the person you are.

Nyss kommit hem ifrån ett kalas det var min kusin Linneas pappa som fyllde år idag. Nu äre läxtime.. pussohej.

Autumn.

mobilbilder

Naturen är vacker.


Ett misslyckande betyder inte att jag är värdelös, det betyder bara att jag inte är perfekt.

Tjenare! Jag har precis ätit mat och nu ska jag göra alla läxor sedan ska jag ut en promenad med hunden, det behöver både han och jag.


They say hate is a strong word, but they trow about love it's nothing.

Godmorgon! Kollar på film just nu, men ska nog ta och äta frukost och så istället. Kvällen igår var grym ett tag, när man dansade och så men det blev så jävla kallt sen! Jakob bröt min handled och massa sånt.. Sen i slutet någongång så satt jag och pratade med Doris och både hon och jag frös väldigt mycket. Innan discot var jag hemma hos Fideli och gjorde i ordning mig, sen gick vi ner till stan.

Ska till stallet vid elva idag sen har vi insläppet vid fyra tror jag att det är, eller senare. Måste nog städa mitt rum också, har nog aldrig varit så stökigt..

Ilovemyfriend

Hello! Har varit i Örebro med Fideli och mamma, hittade några tröjor. Nu ska jag iväg till stallet, sen ikväll blire discooooooo! Kommer bli bäst eftersom jag och Fideli är på dansgolvet.

Har använt pappas kamera men den är död just nu och jag ska ladda den sen får ni bilder imorgon. Pussohej.

-


Fideli är bästttt

Hello! Fideli och jag har haft jättemysigt, nu ska vi bara ligga och prata å lite sånt. Tell you tomorrow! Pussohej.Schoooool


Såhär far jag till skolan! Hörs senare.

You are like google, everything I search for.


Sitter för tillfället och skrattar åt Davids kompis Andreas som är den skönaste på jorden. Imorgon ska Fideli följa med hem det kommer bli megabra, vi ska ha hur mysigt somhelst!

Skolan är nog aldrig riktigt tråkig, vi hittar på massa tokerier och skrattar nästan jämt, jag har underbara vänner.
Nu ska jag plugga på tusentals läxor som är tills imorgon, men helst av allt vill jag sova. Men det får bli när jag är klar.

Du är så bra ska du veta, och så himlas fin! Lisa

Jag känner livet börjar svika, känner vänner dom försvinner. Det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar mot vinden för, ingenting finns kvar och ingenting finns här. Vet du att folk dom skulle skratta om jag ramlar ner och dör här.

Hej! Dressyr på Dixie blev det igår, gick helt okej hoppas jag. Nu ska jag fixa det sista sen drar jag till skolan och idrott blir det idag. Pussohej.


kärlek är något mellan 2 personer, men det finns alltid någon bitch som inte kan räkna

Alldeles nyss satt jag här med Ane och Marika men dom följde bara med mig hem för att jag skulle visa vart jag bodde oså, Ane visade också vart hon bodde (på bild) och det var Hyttan som ligger i Järnboås, som Ernst rustade förut.

Ridning idag och dressyr står på schemat tror jag. Ska göra lite läxor nu innan jag far iväg. Skolan idag var rättså skön om jag får säga det själv.Dom som man inte kan få, är dom man vill ha.

Har grymt tråkigt det är den enda anledningen till att jag bloggar. Har tagit kort och kletat in min feja med jord, låter kul va? Vart så arg över att jag inte hade någonting att göra så jag satt mig ner i gräset och gick sedan till rabbaten för att hämta jord, och det regnade ute också..gick sen och satt mig i en vattenpölm, kul tjej. Ska plugga lite på engelskan som är tills imorgon som jag inte kan ett ord av..varför mig? Ska nog ta en dusch innan, böt om till shorts oså innan, och barfota var jag med.


Detta är vad man hittar när man letar efter bilder som är helt spårlöst försvunna..

Jag är rädd för att bli sårad så ge mig bara glädje och tror du du kan ge mig det så stanna för allt i världen.


Hallådär! Slutade kvart över tre idag, dagen var helt okej som vanligt dåra. Klockan sex så ska jag ner på kalas eller vad jag nu ska säga, min moster fyller år så vi ska ner och fika osv.

Tog ju två hål i öronen i torsdags men jag visar det när jag får någon bra bild på det. Ska göra lite läxor nu, pussohej.

Right now..


Matte står på schemat.. lite mull med en pringlesburk i bakgrunden, men den är tom, faktist.

16:21

Hello. Bloggade inte igår men jag red iallafall barbacka. Har världens träningsvärk oså..Skoldagen var helt okej, är tyvärr inte på humör för att blogga. Bloggar när jag får lust, för just nu har jag ingen lust eller ork för att göra någonting.

Har blivit sviken gång på gång, det blir aldrig att det lyckas, ska aldrig öppna hjärtat jag behåller mina nycklar.


Nu ska jag slappa lite framför tvn, det förtjänar jag. Pussohej.


No one else come close to you, No one makes me feel the way you do, you'r so speacial love to me, No one else come close

Stallet idag somsagt och vi städade Cafeterian lite också, ridningen var faktist helt okej. Orkar inte riktigt förklara för har städat mitt rum och är rätt så seg, trampade på ett örhänge!!!1! :( Började blöda under foten och fick först inte ut örhänget.. Nu ska jag ner till min kusin med mamma och pappa.


Ja kanske e du den. och kanske blir det så,
kanske de blir du och jag, vi 2,

du finns i mina drömmar i mina tankar varje dag,
du kom in i mtt liv och det känns helt underbart,
det går inte en dag utan dig i mina tankar,
jag blir varm i hela kroppen och hjärtat bankar,
du är helt perfekt och har ögon som en ängel,
du är allt jag har letat efter så himla länge,
jag bländas av ditt skratt och de känns så jävla härligt
du är den enda killen jag vill ha i min närhet
tror det kommer hända, tror det kommer bli kärlek
vad ska jag säga det finns ingen annan, just som du,
du har fångat mina tankar, allting jag har önskat mig står här framför mig,
allting jag har drömt om, jag tänker på dig,
och om du vill så blir jag din tjej.

Men vad vet jag om dig?
Inte mycke
Vill bara säga till dig har jag fattat fett tycke
Kan man säga så?
Eller skrämmer jag dig då?
Jag gillar din personlighet, och fastna i ditt sätt
jag kan inte blunda för känslorna du gett,
och som du säger,
äntligen har jag hittat nån som förstår mig helt rätt

din sköna och din härliga charm,
jag kan inte vänta tills jag får ha dig i min famn,
jag kände de nu, Ahh, det brände till,
känner jag mig rätt så är detta vad jag vill,
jag vill ha kvar känslan som jag känner just nu,
efter allt fucked up är det fan min tur,
att få känna på det fina, det grymt underbara,
den första killen, utan att känna fara,
faran av att få ett djupt fucking sår,
faran för att bli arg och sen bara gå,
för jag känner det på riktigt det är helt fucking sant,
jag hoppas på det bästa o att du känner likadant,
att du känner likadant


Är så trött på alla killar, fan jag hatar alla män. Ska aldrig släppa in nån mer i det som kallas känslor, för vad är känslor, vad är sympati?

Hello!
Dagen idag var helt okej, blandade känslor idag med..Blir så jävla sur på folk ibland, usch! Imorgon ska jag iallafall till stallet, tur det. Har utsläpp men Linn och Tessan och stannar nog där hela dagen, har inge bättre för mig hemma så. Är verkligen mer än trött så ska faktist sova redan nu. Pussohej.

-

Och du sa att jag kunde lita på dig. Idiot.

.

Jag hoppas att du inte är arg på mig nu. För jag har inte gjort ett skit.

Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa.

Hallådär flickor och pojkar! Har massa läxor att som jag ska göra, typ hur mycke somhelst :S Har tagit två hål till i öronen som just nu svider som attan! Skolan idag vill jag inte ens prata om, eller vill ja? Vet faktist inte riktigt, har lite blandade känslor för det just nu faktist. Pussohej.


Baby me and you, we're the perfect two.

Don't know if I could ever be Without you
'Cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see That we're all we need
Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry


Cause you're the one for me (for me)

And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

You can be the prince and I can be your princess

You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together

I wanna feel the music higher and touch the sky.

Hello! Red Berra idag men vi hoppade inte, vi red ut och det uppskattas nästan alltid för min del. Ska ta en dusch nu och sedan ska jag nog sova, är skapligt trött. Slutar klockan tre imorgon och då ska jag göra en sak. Pussohej.


Få som förstår.

Drar till stallet och några minuter, ska rida Berra och tror vi har hoppning idag. Imorgon ska jag göra en grej men vad säger jag inte.

Idiot.

I want you.

Hallå! Idag var det ju friluftsdag och jag hade matlagning på förmiddagen men man kan inte direkt kalla det matlagning. Det var typ bröd oså. Sen skulle jag haft brännboll men det behövde jag inte så jag gick upp på toppen av digerberget oså. Har tagit en dusch oså nu, vet inte vad jag ska göra. Men jag behöver tid att tänka, tänka på honom.

Don't forget me I beg I remember you said: "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

Hejsan! Dagen idag var aspinsam och aschill. Shano skämde ut mig och jag dog verkligen, är liksom levande död nu, bara så ni vet. Har precis tagit mig en dusch så känner mig riktigt fräsch, ska alldeles strax läsa lite på kemiläxan så det är gjort. Imorgon har jag ingenting speciellt planerat utan jag ska bara göra massa läxor tror jag. Imorgon är det friHDBAFL och får en liten sovmorgon eftersom vi börjar halv nio, okej inte så långt men några minuter tillgodo. IDag har jag gjort frasgodisar och sen i princip ingenting alls, rensade bland alla mina kläder för en gångs skull.

Sitter och lyssnar på Someone Like You med Adele, min favoritlåt för tillfället.. Nej nu ska jag intee babbla på, hörs sötnosar!
I heard that your settled down.

That you found a girl and your married now.

I heard that your dreams came true.

Guess she gave you things I didn't give to you.

 

Old friend why are you so shy?

It ain't like you to hold back or hide from the lie.

 

I hate to turn up out of the blue uninvited.

But I couldn't stay away I couldn't fight it.

I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded

That for me it isn't over.

 

Nevermind I'll find someone like you.

I wish nothing but the best for you too.

Don't forget me I beg I remember you said:-

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead yeah.

 

You'd know how the time flies.

Only yesterday was the time of our lives.

We were born and raised in a summery haze.

Bound by the surprise of our glory days.

 

I hate to turn up out of the blue uninvited

But I couldn't stay away I couldn't fight it.

I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded

That for me it isn't over yet.

 

Nevermind I'll find someone like you.

I wish nothing but the best for you too.

Don't forget me I beg I remember you said:-

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead" yay.

 

Nothing compares no worries or cares.

Regret's and mistakes they're memories made.

Who would have known how bittersweet this would taste?

 

Nevermind I'll find someone like you.

I wish nothing but the best for you too.

Don't forget me I beg I remembered you said:-

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

 

Nevermind I'll find someone like you.

I wish nothing but the best for you too.

Don't forget me I beg I remembered you said:-

"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead yay yeh yeah


07:38


Skola idag då, har klassråd på morgonen sen vet jag inte. Slutar iaf kvart över två.

förvänta dig inte något av mig, inte längre.

Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen
Vi gick skilda vägar, greppade tag i andras händer
Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel
Löften om att bry sig som inte längre finns mer
Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv.


Dom säger allt ordnar sig vi tror på dig, men saken är den att man måste tro på sig själv.

Hallådär pojkar och flickor! Kom på imorse att jag inte bloggade igår, glömde bort det helt och hållet. Dante var iallafall som en prins och hur duktig som helst och det bara klickade mellan oss, jag älskar det. Idag var han dock inte alls lika duktigt, men det var kanske jag som gjorde fel och var säkert spänd eller något. Skitsamma, huvudsaken är ju att det funkade litegrann, eller?

Nu ska jag bege mig ut med min älskling Sammie, pussohej.


Passionsfrukt

Hallådär! Jag sitter och äter frukost nu för strax beger jag mig till stallet. Bloggar sen, pussar.

.

I just want you to want me.

- Today, i hate you.

Hejhej! Dagen var helt okej och jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat förens nu. Ska rensa bland mina kläder efter detta tänkte jag. Behöver nytt i garderoben.. Har inte alls mycket att skriva kan ju fundera lite på vad som är kul att läsa så kan jag ju blogga sen. Puss.


Håret = katastrof

Godmorgon!
Jsg bloggar från minidatorn nu, och ja, den är verkligen liten. Har inte mycke mer å säga bloggade endast för att pröva. Puss ohej.

Du är en idiot, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att du är perfekt.


Fullt upp med läxor och sen cola på det också, men jag var faktist väldigt sugen..Har en SO läxa och engelskaläxa, tyska läxa sen är det nog inget mer för tillfället. Jag tränar på allihop! Inte en såhär "göraläxa" utan mer att läsa på och kunna sen. Är jätteförkyld, det är värre idag men det finns inte så mycket att göra åt. Städade mitt rum igår, asbra? Har snart gjort klart alla läxor så jag känner mig riktigt duktig faktist, ska också ta fram min gitarr för jag vill verkligen lära mig spela. Ska fan ta tag i dethär nu. Har ju massa ackord och kan ju en del, om ja inte har glömt. Aja vi får se hur det går. Pussohej.

SOMETIMES IT HURT INSTED

Idag fick jag rida Berra och vi hade markarbete samt några småhinder. Det gick väl helt okej men bilder har jag inga. Ska in i duschen sen sova. Fast vi skulle äta kräftor? Aja vi får se hur det blir med det. Hörs.


Jag förlora ingenting jag vann mitt liv tillbaks.


Hej! Slutade halv fyra idag och jag gick till mammas jobb och ungefär vid fyra så kom pappa och hämtade mig och mamma. Jag är förskyld så jag är helt snorig oså.. Har inte städat mitt rum än, tänkte göra det idag och det ska jag nog göra när jag är klar med dethär inlägget, eller? Ska också rida idag vilket kommer bli urkul förhoppningsvis vet inte vem jag ska rida bara.

Gårdagen: Jag följde med Fideli och Idali hem och vi åt mat och bara snacka. Och jag och Fideli var inne på datorn och lite sånt, sen så bakade vi (jag) nej det var bara hon som gjorde..men vi kan låtsas som om jag gjorde det. Sen cyklade jag hem till mig och åt mat lax om det nu är intressant, fast jag åt ingen lax för det är inte min grej. Sen åt vi kräftor igår igen och det ska vi göra ikväll med!

Bloggar förhoppningsvis ikväll och kanske kommer det bilder? Det får vi se. Puss ohej.

21:48


Är det okej om jag bloggar imorgon? Lite tidsbrist. Puss ohej.

För det jag känner är äkta, det jag säger är sant. Skulle klättra över berg för dig, fast vägen är brant. Gå tusen mil för att vara med dig.

Har inte bloggat idag för att jag har varit i örebro somsagt. Har köpt en cykel och även ett par jeans. Imorgon följer jag med min Fideli hem och spenderar min dag där. Måste också städa mitt rum igen för jag slänger kläder precis överallt.

Är sjukt trött verkligen, vet inte riktigt varför men jag skulle kunna slockna om jag la mig ner. Får gå och lägga mig tidigt ikväll. Puss.


Cypern Del 3


På menyn:


Hästar - Horses - Pferde


Into the street.

Stallet är mitt hem. Dagen var faktist helt okej, vi kom till stallet och vi gjorde höpåsar sen så hade vi utsläppet. Vi mockade oså sen så hade vi inget och göra så vi gick och tog kort på våra fyrbenta vänner. Sen åt vi mat och efter det så hade vi lunchen sen så dampade vi loss lite sådär lagom och lekte småungar (mindre än vad vi är då) typ sexåringar eller något, hade för liten väst, stor hjälm osv. Vi lekte att vi red också. Mogna tjejer? Vi filmade ju det oså.. Sen red vi ut på våra småpluttar vi red mot skjutbanan och gick liksom i skogen och över lite stenar och så, vi tränade dom lite typ. Dom vart lite svettiga, eller Dante blev inte så jätte svettig. Sen så galopperade vi innan vi gick allt detdär, upp för en backe och när vi hade gått så galopperade vi på en raksträcka. Det vart inte mer än så.

Gårdagen: Jag kom på att jag glömde berätta om igår.. Vi gjorde bara det vanliga och mockade osv sen red vi ut igår också. TREVLIGT. Vi gick på upptäcksfärd eller hur jag nu ska säga.
Nu ska jag duscha oså sen vet jag inte vad jag ska göra. Puss.


Bilder kommer.
Cypern Del 2NIKON. Älskar att fota småskit.

Cypern Del 1


Vissa bilder har jag laddat upp men jag orkar inte gå tillbaka och kolla vilka det är så jag lägger upp dom igen isåfall.

21:02

Jag har nu varit ute med hunden och jag kände starkt hur jag ville åka till stallet, skritta ut barbacka med min alldeles egna ponny. Inte för att det har hänt något speciellt, men jag kände att det var mysigt. Ska ta och gå in i duschen och duscha (såklart) och tvätta håret för jag känner ett behov av det just nu. Sen ska jag kolla klart på filmen som jag kollade på igår, kollade aldrig klart igår för jag blev veeeeldigt trött.


Skyskraper.

Hej! Stallet idag var helt okej men jag berättar lite senare. Jag fryser ihjäl just nu men tyvärr måste jag ut med hunden i kylan. Eller det är inte speciellt kallt ute men jag fryser endå. Tänkte bara säga att jag är alive liksom. FREEED.

08:11

Tjenare! Är uppe väldigt tidigt nu men jag ska ju somsagt till stallet idag. Men jag skickade sms igår till Linn men hon svarar inte. Nu ska jag äta frukost sen fixa fram allting. Puss.


20:13

Vi åkte aldrig och köpte cykel idag, det ska vi göra på måndag. Sen bestämde jag mig för att göra ett till konto på datorn så en kommer liksom vara "blogg-kontot" eller hur jag nu ska uttrycka mig. Där har jag ju liksom alla bilder och så, och jag kommer göra det som är till för bloggen där liksom. Kommer säkert vara där ibland också men dethär kontot är mer privat om man säger så.

Har inte så mycket på skrivbordet eller någonstans vilket känns jätteskönt, men vi får väl se hur det ser ut sen.. Har också skaffat ett nytt Spotifykonto eftersom det andra helt dampade loss. Där heter jag Fidelihjärtamalin. Haha jag vet, namnen jag skrev först var upptagna och det där stämmer ju verkligen så det passar utmärkt. Klockan nio eller tidigare, så ska jag kolla på film. Har redan glömt vad den heter men jag måste ju städa å massa innan. Inte gjort de än.. Imorgon är det stallet, har utsläpp med Linn och jag känner på mig att dagen imorgon kommer bli alldeles superbra.
Jag ryser när jag hör ditt namn det bara e så.

Idag slutade jag tio över två, rättså chill faktist. Jag och mamma ska in till örebro och köpa cykel till mig idag tror jag? Känns skönt för min cykel är helt knepig. Tänkte dessutom städa mitt rum idag igen och borsta min lilla prins. Puss.


Du fick mig börja älska mitt liv och hela världen
så kom, ta min hand, jag är din i alla lägen

för mitt liv var ett spel men jag vann den dan
jag förlora ingenting, jag vann mitt liv tillbaks.


When you're gone.

Hejdär! Skolan idag var faktist inte så dum..Jag var liksom fotograf i min grupp så jag sprang runt och tog kort. COOOOOL TJEEEEEJ! Haha ne. Jag och Linnea har plockat äpplen idag, kul liv va? Tänkte ta med till min lilla älsklingsponny på lördag! Har varit ute med hunden alldeles nyss och ja, det blir mörkt ganska fort nu. Nej nu ska jag städa upp lite här och leta reda på något att ha på mig imorgon. Puss.


Go little bad girl, little bad girl.

And now they tell me I'm a bad boy
All the time they look at me and mad boy
I just like put my hands up in the air
I want a bad girl dancing over there

Looking, look up on the dance floor

She's amazing, on the dance floor
When she moves God I want more
Keep it going girl cause you're the best star
I gotta stay
Go little bad girl, little bad girl

Tell me I'm a bad boy,

All the time you look at me and mad boy
I just like put my hands up in the air
I want a bad girl dancing over there

Looking hot ass from the left to the right

Moving in dance every time all night
I wanna see you move to the left all night
You can do it there if you want it alright

Looking, look up on the dance floor


She's amazing, on the dance floor

When she moves God I want more

Keep it going girl cause you're the best star
I gotta stay
Go little bad girl, little bad girl

And now they tell me I'm a bad boy

All the time they look at me and mad boy
I just like put my hands up in the air
I want a bad girl dancing over there
Shaking her ass from the left to the right
Moving in dance every time all night
I wanna see you move to the left all night
We can do it there if you want it alright

Looking, look up on the dance floor

She's amazing, on the dance floor
When she moves God I want more
Keep it going girl cause you're the best star
I gotta stay
Go little bad girl, little bad girl


Du säger inte så jävla mycket du heller.

Hann inte blogga igår för jag damp ner i sängen direkt efter jag hade duschat. Idag ska vi ut och leta växter och djur :( Men det måste väl finnas såna dagar också? Hursomhelst är det en dålig dag idag. Dock säger jag inte varför. Nej nu ska jag leta fram mina stövlar sen ta på mig något och sedan käka litegrann. Vi hörs.

RSS 2.0